miércoles, 21 de diciembre de 2016

US DESITGEN UN BON NADAL



El nostre Club va començar com un petit somni que amb el caminar del temps i la vostra confiança es va fer realitat. Avui veiem amb orgull com hem crescut esportivament, establint un precedent que molts han d'imitar. Gràcies per estar amb els vostres nens i nenes,nois i noies, gràcies per treballar al nostre costat i fer possible el que vam aconseguir, sabem que al costat de vosaltres ens esperen bons i millors anys

Permetre expressar-vos el meu sentir per motiu de les pròximes dates que s'acosten ja que cada rostre que  té dibuixada aquest somriure que ens produeix la vigília de Nadal. El nostre Club no és una dels més veterans, però s'ha fet mereixedor d'un lloc especial a causa del nostre servei i qualitat, per això m'enorgulleix dir que és fruit del seu esforç, talent i motivació. Volem que sentiu el nostre agraïment en cada detall preparat per a vosaltres ja que som una gran família esportiva que seguirà creixent amb la vostra empenta i determinació.

 Us desitjo lo millor del Nadal amb moltes alegries per gaudir.
BON NADAL
US DESITJA
CF GAVÀMAR


*DEJANOS SER TU ESTRELLA, QUE TE INDIQUE EL CAMINO PARA SER BUENA PERSONA, EXCELENTE COMPAÑERO, BUEN AMIGO Y UN BUEN DEPORTISTA. 
*DEJANOS QUE TE GUIEMOS, Y CON ELLO  TU NOS LLENARAS DE LAURELES CON TU TRABAJO, SACRIFICIO Y COMPROMISO  .
* DEJANOS HACERNOS JUNTOS GRANDES . 
*DEJANOS PODER SER TU CLUB DE FUTBOL
FELIZ NAVIDAD