jueves, 1 de diciembre de 2016

+KESPORT



El CF GavàMar  escollit per la Generalitat i la Federacio Catalana de Futbol per participar al programa         +KESPORT

El Club Fútbol GavàMar s'uneix a la Secretària General de l'Esport de Catalunya i a la Federació Catalana de Futbol per a desenvolupar el nou projecte +KESPORT, que promou el treball d'integració de valors socials i esportius, com a eina d'evolució personal i col·lectiva dels joves esportistes.

El CF GavàMar ha estat seleccionat entre els més de 1.500 clubs de futbol de tot Catalunya per formar part d'aquest programa innovador i promocionat per la Generalitat de Catalunya i la Federacio Catalana de Futbol, formarà part del selecte grup de 70 clubs elegits de tot Catalunya
 Els organitzadors d'aquesta iniciativa, han tingut en compte per a la selecció , els seus valors com a escola esportiva, el seu excel·lent treball formatiu i la seva trajectòria esportiva .
El programa +KESPORT ja ha començat la seva realització a Can Tintorer  desde fa unes setmanes, L' acompanyament promocionat pel programa +KESPORT, es realitzarà de forma presencial a tots els entrenaments setmanals dels equips seleccionats entre les categories prebenjamins, benjamins i alevins del club i es realitzarà durant tota la temporada 2016-17.

Cada equip disposarà d'un "COACH" personal que junts al equip de coordinacio del Club,  acompanyarà, orientarà i guiarà als entrenadors per facilitar-los eines, recursos i fórmules didàctiques per integrar el treball dels valors socials i de l'educació emocional, amb el seu joc col·lectiu, les seves tècniques i tàctiques esportives, la preparació física dels jugadors/es i els seus hàbits d'higiene i d'alimentació. Aquest programa té com a objectiu millorar el rendiment esportiu i personal dels jugadors i jugadores, tant de forma individual com col·lectiva i d'establir noves vies de comunicació i de relació entre les famílies i el club esportiu i
els jugadors/es i els seus entrenadors / es .

 A més s'incorporaran un conjunt d'avaluacions sistemàtiques per afavorir el coneixement de l'evolució del projecte i dels seus participants. Es treballaran 11 habilitats dins el terreny de joc com són: l'autoconeixement, el pensament crític, el pensament creatiu, la gestió de la tensió i l'estrès, la gestió de les emocions i els sentiments, la comunicació assertiva, la resolució de conflictes, la presa de decisions, les relacions interpersonals, el treball en equip i l'empatia.

La secretària general de l'Esport Català i FCF estan realment compromeses amb aquest projecte i amb els seus objectius, per aquest motiu han dissenyat un ampli i continuat pla de comunicació en els principals mitjans de comunicació catalans per donar a conèixer els clubs participants, les seves impressions i els seus avenços. Els organitzadors també facilitaran tot el material i l´equipament necessaris per al desenvolupament del programa.

El president del CF GAVÀMAR, .
Daniel Hens, ha valorat molt positivament  l´elecció del club que presideix per part de la Federacio Catalana de Futbol i la Generalitat de Catalunya per formar part d'aquest programa:
 "Estem orgullosos de la designació del nostre club i donem les gracias als responsables de la delegacio del Baix. Estic convençut que participar en aquest programa ens ajudarà a enfortir el nostre treball al nostre Club , que ja ha col·laborat a formar-se a molts  jugadors/es desde  que està en funcionament ".