domingo, 25 de noviembre de 2018

DIA INTERNACIONAL CONTRA LA VIOLENCIA DE GENERO

MAS QUE NUNCA NUESTRA MAREA PURPURA CONTRA LA VIOLENCIA DE GENERO


Des del C. F. GavàMar i des del món de l'esport ens adherim al Manifest Institucional per a l'eliminació de la violència cap a les dones. Volem denunciar i lluitar contra la violència machista, les violacions, les agressions sexuals, l'assetjament, el tràfic i l'explotació de dones perquè necessitem educar, saber i reconèixer la necessitat que tots tinguem de viure en llibertat, sense riscos per a la nostra integritat física i per als nostres cossos.

Necessitem més recursos i suport perquè totes les dones en situació de violència sexistes puguin trencar el silenci, puguin sortir i recuperar-se. Necessitem la prevenció, perquè la violència no és una opció vàlida en les relacions de parella. Necessitem més professionals especialitzats en l'atenció a filles i fills de dones que han sofert violència, perquè el futur de la nostra casa és un país lliure de violència machista.

Des del Club Futbol GAVÀMAR ens comprometem a avançar en la construcció d'una societat i un esport que caminen amb uns valors aliens a qualsevol tipus de violència, des del respecte, el treball en equip, la lluita, l'esforç i la superació. Un compromís basat en una visió integral de l'abordatge de les violències sexuals, també en l'esport, i amb la voluntat d'explicar què són.

Perquè no volem més la violència contra les dones, perquè tenim dret a ser dones i dones lliures.

Per una societat lliure de tot tipus de violència de gènere.

Per el foment d'una educació en igualtat.

El club recorda que teniu a la vostra disposició el número de telèfon 016, la línia d'informació i assessorament sobre violència de gènere

Hi HA SORTIDA !!!!!